El cinquè aniversari de Kan Kolmo començarà el dijous 20 de febrer amb concert solidari amb la lluita contra la MAT

AniversarioKolmo-OK1

LLARGA VIDA A KAN KOLMO!!

Fa 5 anys, quan l’especulació estava a l’ordre del dia, l’antiga fàbrica deb suro abandonada des de feia més de trenta anys anomenada can Colmo va ser ocupada no només com a resposta aquesta, sinó també amb il·lusió de crear un centre social on créixer, construir vincles i compartir experiències.
Ara, el centre social ocupat Kan Kolmo és un espai alliberat on convergeixen projectes, activitats i tallers autogestionats que neixen de les pròpies inquietuds i motivacions, no de les derives imposades que es basen en el consum i en l’egoisme.
Tot el que es genera a l’espai és gràcies a la implicació i el compromís de totes les persones que hi participen.
Setmanalment hi ha taller de bicis, taller de pa, rocòdrom, gimnàs, txi-kung, taller de circ i de salut. Els dijous i divendres s’obra la kafeta. L’espai està obert com a lloc de trobada on també es fan xerrades, projeccions i altres activitats. Ja fa cinc anys que a Kan Kolmo es difon i es solidaritza amb diferents lluites socials tan d’aquí com d’altres indrets.
Un cop per setmana hi ha assemblea oberta on es comparteixen noves propostes i es parla sobre la gestió de l’espai.
L’aniversari començarà el dijous 20 de febrer amb concert solidaris amb la lluita contra la MAT i fins el diumenge 23 de febrer es faran xerrades, competició d’escalada (estrena de l’ampliació del rocòdrom), tarda i nit feminista i cinquena edició del Gran Cabaret de Kan Kolmo.