Dilluns 24 de setembre – 5 NoMAT vs 28 policies

A les 12 del migdia un voluntariós i tossut veí armat d’una bandera NO MAT, va decidir quedar-se a observar des de la carretera als obrers que intenten construir les bases d’una futura torre de l’Monstruosa Alta Tensió … La fortuïta proximitat a Mas Castelló , va fer possible assabentar-nos de la seva audaç presència, i armats de banderes NO MAT ens acostem per donar-li suport, decidint bloquejar el pas d’accés de l’obra a les maquines … una mitja hora més tard van decidir apuntar-se al bloqueig 3 furgones i dos patrols de Mossos acompanyats per dos 4×4 d’EULEN (empresa encarregada de la seguretat de les obres i la seva maquinària).

El grup de NO MAT va ser apartat, identificat i registrat.

Va ser una gran sorpresa per a nosaltres i un plaer conèixer al solitari NO MAT valorant com victòria aquest petit moment de lluita!!

Ahir erem 5, que demà siguem 10!!

US ESPEREM A LES OBRES!

[CAS]
(cast)

A las 12 del mediodía un voluntarioso y testarudo vecino armado de una bandera NO MAT, decidio quedarse a observar desde la carretera a  los obreros que intentan  construir las bases de una futura torre de la Monstruosa Alta Tensión…La fortuita cercanía a Mas Castelló, hizo posible enterarnos de su audaz presencia, y armados de banderas NO MAT nos acercamos para apoyarlo, decidiendo bloquear el paso de acceso de la obra a las maquinas…una media hora mas tarde decidieron apuntarse al bloqueo 3 furgonas y dos patrols de Mossos acompañados por dos 4×4 de EULEN (empresa encargada de la seguridad de las obras y su maquinaria).

El grupo de NO MAT fue apartado, identificado y registrado.

¡¡Fue una gran sorpresa para nosotras y un placer conocer al solitario NO MAT valorando como victoria este pequeño momento de lucha!!

Ayer eramos 5, ¡¡que mañana seamos 10!!

¡¡OS ESPERAMOS EN LAS OBRAS!!!

Mas Castelló Resiste.