Dilluns 24 de setembre – 5 NoMAT vs 28 policies

A les 12 del migdia un voluntariós i tossut veí armat d’una bandera NO MAT, va decidir quedar-se a observar des de la carretera als obrers que intenten construir les bases d’una futura torre de l’Monstruosa Alta Tensió … La fortuïta proximitat a Mas Castelló , va fer possible assabentar-nos de la seva audaç presència, i armats de banderes NO MAT ens acostem per donar-li suport, decidint bloquejar el pas d’accés de l’obra a les maquines … una mitja hora més tard van decidir apuntar-se al bloqueig 3 furgones i dos patrols de Mossos acompanyats per dos 4×4 d’EULEN (empresa encarregada de la seguretat de les obres i la seva maquinària).

El grup de NO MAT va ser apartat, identificat i registrat.

Va ser una gran sorpresa per a nosaltres i un plaer conèixer al solitari NO MAT valorant com victòria aquest petit moment de lluita!!

Ahir erem 5, que demà siguem 10!!

US ESPEREM A LES OBRES!

[CAS]
(cast)

A las 12 del mediodía un voluntarioso y testarudo vecino armado de una bandera NO MAT, decidio quedarse a observar desde la carretera a  los obreros que intentan  construir las bases de una futura torre de la Monstruosa Alta Tensión…La fortuita cercanía a Mas Castelló, hizo posible enterarnos de su audaz presencia, y armados de banderas NO MAT nos acercamos para apoyarlo, decidiendo bloquear el paso de acceso de la obra a las maquinas…una media hora mas tarde decidieron apuntarse al bloqueo 3 furgonas y dos patrols de Mossos acompañados por dos 4×4 de EULEN (empresa encargada de la seguridad de las obras y su maquinaria).

El grupo de NO MAT fue apartado, identificado y registrado.

¡¡Fue una gran sorpresa para nosotras y un placer conocer al solitario NO MAT valorando como victoria este pequeño momento de lucha!!

Ayer eramos 5, ¡¡que mañana seamos 10!!

¡¡OS ESPERAMOS EN LAS OBRAS!!!

Mas Castelló Resiste.

Comments are closed.